Despre noi

Panorama.ro este o platformă de jurnalism multimedia, cu focus pe subiecte ce privesc viața de business locală și globală, procesele socio-economice cu impact public și privat, evoluția pieței tech, dar și sectorul politico-financiar.

Credem în oportunitatea unui proiect jurnalistic la standarde europene. Pornim cu o mică echipă. Nu ne vom bate pe zona de news, ci vom încerca să lămurim ce e în spatele celor mai importante știri, prin features și analize multimedia de profunzime.

Publicăm articole, analize, interviuri și reportaje despre utilizarea smart a fondurilor personale și publice, despre trendurile financiare internaționale, despre sustenabilitate, viață profesională, inteligență artificială, leadership, globalizare, dezvoltare urbană, Bursă sau obiceiuri de consum.

Încercăm să folosim, în serviciul unui public pretențios, toate uneltele jurnalismului modern. Story-urile interactive și infografiile noastre dinamice au uneori în spate săptămâni bune de documentare, procesare de date și creație grafică.

Redacția Panorama e formată din jurnaliști responsabili, entuziaști și sceptici. Cu zeci de ani de experiență în spate, dar și cu gândirea fresh a colegilor de douăzeci de ani, punem și ne punem întrebări, întoarcem subiectele pe toate părțile, dăm la o parte zgomotul de fond, scoatem la lumină miezul problemelor, săpăm după explicații și implicații, adunăm toate piesele de puzzle ca să îți prezentăm cât mai clar viitorul. Avem respect pentru timpul cititorilor, curiozitate față de dinamica financiară și interes pentru schimbările socio-economice. Explicăm celorlalți ce ne interesează și ne influențează și pe noi.

Redacția

Colaboratori

Publishing