Managing partner, McKinsey & Company
Managing partner, McKinsey & Company.
Alex este partener coordonator al biroului McKinsey & Company din București și conduce practica firmei de Digital & Analytics în Europa Centrală și de Est. Alex are peste 15 ani de experiență în consultanță, deservind preponderant clienți din industria bancară, de asigurări și telecomunicații, în special în ariile de strategie, transformări agile și eforturi de digitalizare. A coordonat diverse programe multianuale digitale și agile în cadrul unor institutii de top din Europa Centrală și de Est.
Asistent de cercetare, profesor colaborator al Universității din București
Andreea Apostu este asistent de cercetare și profesor colaborator al Universității din București. De 6 ani, este membră ARCEN, participând la realizarea traseelor culturale ale asociației prin Bucureștiul istoric și contribuind cu articole despre acesta pe site-ul Via București. Își petrece majoritatea timpului cu nasul prin periodice vechi, majoritatea interbelice, de unde scoate la iveală materiale și fotografii cu orașul și oamenii care l-au locuit.
Director Executiv Romanian Tech Startup Association
Este business mentor și antreprenor, fiind cunoscută că ambasador al inovațiilor în tehnologie, promotor al schimbării sustenabile și susținător al inițiativelor indiferent de domeniul de aplicabilitate. În 2011 a contribuit la înființarea primului hub educațional STEAM pentru liceenii și studenții din România organizând în premieră un campionat de fotbal robotic. Câțiva ani mai târziu a devenit unul dintre membrii fondatori al primului start-up IoT din România (DeviceHub.net) dar și al Academiei inventează.ro prin care peste 3000 de elevi și studenți au beneficiat de mentorat dobandind competențe de electronică, programare, robotică dar și antreprenoriat. De-alungul carierei, prin activitatea de mentorat și training cu tinerii, a câștigat numeroase premii precum: Premiul al III-lea Da Vinci 2016 - concurs de inovație, Mențiune, Da Vinci 2016 - concurs de inovație, Premiul al II-lea HackTM 2014, Premiul 1 Yahoo Open Hack 2011, Premiul 1 Webstock 2011, Mențiune Inventika 2011 etc. Alături de echipa să, a atras finanțări pentru companiile sale și a participat la programe de mentorat oferite de acceleratoare cunoscute precum Seedcamp, Challenge Up, Hub:Raum. Actualmente ocupă poziția de Executive Director la ROTSA (Romanian Tech Startup Association) și trainer și consultant în management de proiect la Colors in Projects.
Head of Real Estate Transactions EY România
Dan are peste 16 ani de experienţă în piaţa imobiliară, atât în domeniul industrial, cât şi rezidenţial, comercial, hoteluri şi birouri. Experienţa a fost acumulată atât din poziţia de finanţator de proiecte imobiliare (inclusiv finanţări cross-border), cât mai ales din poziţia de dezvoltator. Dan a coordonat tranzacţii imobiliare în valoare de cca 200 de milioane de euro şi a gestionat dezvoltări imobiliare de circa 250.000 mp. El s-a alăturat echipei EY Romania în 2018, unde a înfiinţat şi coordonează departamentul de tranzacţii imobiliare.
Expert în relații internationale – Europa de Nord
Monica este expert în științe politice și relații economice internaționale, cu peste cinci ani de experiență situată la intersecția dintre afaceri externe, cooperare pentru dezvoltare, guvernanță europeană, politici de securitate, comunicare politică și diplomație. Principala zonă de expertiză a Monicăi este regiunea Europei de Nord, cu preponderență dinamica politică, economică și socială a statelor nordice. A lucrat în cadrul ambasadei britanice la Stockholm, ambasada României la Copenhaga, precum și în cadrul Ministerului Economiei și ONG-uri axate pe proiecte de educație non-formală din România și din străinătate.
Monica a studiat limba și cultura suedeză, norvegiană și islandeză în cadrul Universității din București, precum și relații internationale și studii europene în cadrul Universității din Lund, Suedia.
Consultant, cercetător și activist civic.
Cu studii de științe politice și calculatoare, s-a specializat în cercetare socială și a coordonat timp de 15 ani programe de cercetare, inclusiv prestigioasele Barometrul de Opinie Publică (2001-2007) și Studii Electorale Românești (2009-2014). Din 2016, este directorul executiv al Centrului pentru Inovare Publică, organizație civică activă în domeniile democrație și alegeri, educație și implicare civică, spațiu civic și guvernare deschisă și societate incluzivă.
Investment strategist
Locuiește în Londra, unde se ocupă cu strategy/research pentru o firmă de investment management. Specializat în real estate.
Fondator Eduprenoria
Lucrează în domeniul IT, iar ONG-ul pe care l-a fondat combina antreprenoriatul și învățarea experientiala pentru a găsi soluții în domeniul educației vocaționale și tehnologice.
Director Europlus
Tana Foarfă face parte din consiliul director a Europuls, ONG înființat în anul 2010 la Bruxelles de un grup de experți români în afaceri europene. Face de asemenea parte din echipa de consilieri ai europarlamentarului Dragoș Pîslaru. Tana Foarfă este licențiată în științe politice la Université Libre de Bruxelles și deține un Master în Studii Europene la KU Leuven, cu specializarea Relații Externe ale Uniunii Europene.