#Superscrieri12

3 premii pentru Panorama la Gala Superscrieri de anul acesta

Computer Hope Guy

Abonează-te la canalul nostru de WhatsApp, pentru a primi materialul zilei din Panorama, direct pe telefon. Click aici


 

Panorama.ro a luat acasă trei premii, în cadrul Galei Superscrieri 2023, care a avut loc pe 17 mai. Alina Mărculescu Matiș a primit premiul onorific pentru Editorul Anului, iar materialul ei, „Pandemie, război, inflație, energie: Cum să (nu di-)speri în mijlocul crizelor”, a luat premiul III la categoria Opinie.

Tot premiul III, la categoria TV/Video-jurnalism, a obținut și documentarul nostru, „De ce trăim de azi pe mâine. Complicata istorie a relației românilor cu banii”. Materialul, realizat de Panorama în parteneriat cu McKinsey România, e semnat de Elena Dumitru și Alex Varninschi și are deja aproape un milion de vizualizări pe YouTube:


Locul I la categoria Opinie a fost luat de materialul „Badantele care îngrijesc bătrâni în Italia pentru ca familiile lor să trăiască fără griji în România”, semnat de Elena Stancu (Teleleu.eu și Libertatea).

Premiul cel mare la categoria TV-Video a fost luat de ancheta „Misiune sub acoperire pentru statul mafiot”, semnată de Andreea Pocotilă (Recorder).

Ajunse la cea de-a 12-a ediție, Premiile Superscrieri sunt principala competitiție de jurnalism din România. Reprezintă o recunoaștere, fie ea simbolică, a muncii noastre, recunoaștere care vine din partea unui juriu format din peste 20 de nume grele din media românești, dar și din partea publicului, care votează materialele nominalizate. Lista întreagă a câștigătorilor ediției din acest an se află aici.

În mai puțin de doi ani de la lansare, Panorama a strâns deja cinci Premii Superscrieri (pentru Reportaj, Best use of Digital Media, Opinie, Video, Editorul Anului), precum și nominalizări și premii la competiții internaționale de profil. În luna iunie, Panorama va fi la Tbilisi, în Georgia, pentru Gala European Press Prize, cea mai importantă competiție de jurnalism de pe continent, unde suntem nominalizați pentru un premiu la categoria Inovație. Materialul care ne-a adus această nominalizare e semnat de Edit Gyenge: România generațiilor. Puterea demografică, politică și economică a fiecărei categorii de vârstă din populația țării.


Ca să fii mereu la curent cu ce publicăm, urmărește-ne și pe Facebook.Abonează-te
Anunță-mă la
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile

Abonează-te, ca să nu uiți de noi!

Îți dăm un semn pe e-mail, când publicăm ceva nou. Promitem să nu te sâcâim mai des de o dată pe zi.

    2
    0
    Ai un comentariu? Participă la conversație!x