Pentru ca pregătirile de sărbători să meargă cât mai repede, Panorama a făcut un inventar interactiv al celor trei rețete tradiționale de sezon, cozonac, salată de boeuf și sarmale, așa cum le fac unii dintre cei mai renumiți bucătari din online.
Înainte de a vă face lista de cumpărături pentru mesele de Crăciun și Anul Nou, vă invităm să analizați ingredientele și metodele de preparare, prin intermediul unei cărți de bucate interactive. Folosind filtrele de mai jos, selectați o rețetă și descoperiți principalele asemănări și diferențe dintre rețetele bucătarilor aleși de noi: Jamila Cuisine, Adi Hădean, Savori Urbane, Teo’s Kitchen și Laura Adamache. Comparați nu doar ingredientele fiecăruia, dar și pașii și metodele, pentru a alege care rețetă de cozonac, sarmale sau salată de boeuf vă place cel mai mult.
Compară ingredientele folosite de bucătari, cu ajutorul comparatoarelor de mai jos. Click pe rețetă, pentru linkul către rețeta originală.
Vezi principalele asemănări și diferențe în preparare, din rețetele de sarmale, cozonac și salată de boeuf, cu ajutorul comparatoarelor de mai jos. Rețetele de mai jos sunt sinteze. Pentru rețeta originală, click pe poză pentru link.
Articol editat de Alina Mărculescu Matiș
Îți dăm un semn pe e-mail, când publicăm ceva nou. Promitem să nu te sâcâim mai des de o dată pe zi.