„România generațiilor”, pe lista scurtă

Panorama.ro, nominalizată la European Press Prize, categoria „Inovație”

Computer Hope Guy

Abonează-te la canalul nostru de WhatsApp, pentru a primi materialul zilei din Panorama, direct pe telefon. Click aici


 

Panorama.ro a fost nominalizată pentru un premiu la ediția din 2023 a European Press Prize, cea mai importantă competiție de jurnalism din Europa. Materialul nominalizat este „România generațiilor. Puterea demografică, politică și economică a fiecărei categorii de vârstă din populația țării”, semnat de Edit Gyenge. Categoria la care a ajuns pe lista scurtă e „Inovație”.

Finaliștii European Press Prize au fost anunțați joi, 20 aprilie, la Perugia (Italia), unde are loc Festivalul Internațional de Jurnalism. Câștigătorii vor fi anunțați în luna mai, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Tbilisi, în Georgia.

„România generațiilor” a mai fost finalist și la o competiție de vizualizare a datelor care a avut loc la sfârșitul lui 2022, în Statele Unite.

Pe 12 aprilie, un alt material publicat de Edit Gyenge în Panorama a luat aurul la ediția de anul acesta a Indigo Design Award, în cadrul categoriei „Infografice”. Articolul premiat a fost „Frica de eșec în antreprenoriatul din România și de ce femeile se tem mai mult decât bărbații”. Detalii, aici.


Ca să fii mereu la curent cu ce publicăm, urmărește-ne și pe Facebook.Abonează-te
Anunță-mă la
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile

Abonează-te, ca să nu uiți de noi!

Îți dăm un semn pe e-mail, când publicăm ceva nou. Promitem să nu te sâcâim mai des de o dată pe zi.

    0
    Ai un comentariu? Participă la conversație!x