Patronat și finanțare

Panorama.ro e deținută de NEWBIZ ONLINE PUBLISHING SRL, cu adresa pe Str. Ion Brezoianu nr. 23-25, Construcția C2-Corp B, Mezanin, BIROUL B4, sector 1, Bucureşti, și face parte din grupul media ZYX Publishing Group. Principalii parteneri în acest grup sunt Dragoș Vîlcu și Răzvan Ionescu.

 

Celelalte proiecte media administrate de ZYX Publishing Group sunt: Lovedeco.ro, Totuldespremame.ro, Smartliving.ro, B365.ro. De asemenea, grupul nostru are un parteneriat, ca regie de vânzări de publicitate, cu Recorder.ro.

 

Lansarea și dezvoltarea Panorama.ro sunt asigurate de o investiție a principalului partener în grupul ZYX Publishing Group, antreprenorul Dragoș Vîlcu.

 

Modelul de finanțare pe care ne bazăm și în care credem e unul tradițional pentru o instituție media serioasă. Veniturile Panorama.ro vin din contracte de publicitate transparente, cu companii, branduri și agenții de publicitate dintre cele mai respectabile. Toate formele noastre de parteneneriat de publicitate (display, programatic, branded content, native advertising, advertorial) sunt marcate clar și conform celor mai bune practici de pe piața internațională.