Etică și valorile noastre

Întreaga activitate a echipei și colaboratorilor Panorama.ro aspiră să țină cont de cele mai bune practici din domeniu, precum și de toate normele etice și valorile profesionale ale jurnalismului global.

 

Echipa noastră e formată din jurnaliști profesioniști, cu bogată experiență și cu practici și valori recunoscute de breaslă și de public. Ei și-au luat angajamentul să mentoreze următoarea generație de profesioniști media, oamenii care ne vor ajuta să înțelegem ziua de mâine.

 

Procesul de documentare a materialelor pe care le publicăm poate fi urmărit într-o manieră transparentă, în care citarea riguroasă a surselor e menită să păstreze încrederea publicului nostru.

 

În relația cu sursele noastre, acordăm o atenție deosebită stabilirii ferme a parametrilor discuției și clarificării regulilor de citare.

 

Ne angajăm să asigurăm diversitatea vocilor în toate articolele noastre. Conștienți că expertiza nu are gen și că presa are obligația de a îmbunătăți reprezentarea femeilor în discursul mediatic din România, acordăm mare atenție și asigurării echilibrului de gen în materialele pe care le publicăm.

 

Nu există materiale publicate sub pseudonim pe platforma noastră. 

 

De asemenea, în rubrica Open Minds, semnăturile aparțin unor profesioniști cu expertiză dovedită în domeniile lor și parcurs ireproșabil.

 

Apreciem feedback-ul cititorilor noștri și ne angajăm să ținem cont de el, în spiritul unui dialog deschis, respectuos și necesar. 

 

Dacă doriți să luați legătura cu noi, ne puteți contacta la adresele:

[email protected]

[email protected] (Redactor-șef)