Politica de verificare a conținutului

Încă de la lansare, echipa Panorama.ro și-a luat angajamentul de a oferi publicului nostru doar conținut creat la cele mai înalte standarde jurnalistice, unde fiecare articol trece printr-un proces riguros de documentare, redactare, ilustrare (dacă e cazul), verificare și editare.

 

Nu alergăm după breaking news, ci lăsăm praful să se așeze, după care ne punem să explicăm actualitatea și să îi dăm contextul și nuanțele necesare. Nu scriem despre tot, ci încercăm să oferim tot ce e relevant pentru un subiect pe care îl considerăm important și pentru care am identificat cele mai competente voci.

 

În spatele unui material Panorama.ro, pot sta zile, săptămâni sau chiar luni întregi de eforturi de documentare jurnalistică. 

 

Încercăm, pe urmă, ca și procesul de editare și finisare a acestor articole și proiecte multimedia să fie pe măsura eforturilor de documentare și redactare ale autorului. Fiecare cifră sau teorie duce către o sursă clar menționată, astfel încât cititorii noștri să poată verifica sau urmări proveniența datelor pe care ne bazăm articolele.