Indigo Design Award

„Atlasul liderilor”, articol interactiv semnat de Edit Gyenge în Panorama, a fost premiat în cadrul unei competiții internaționale

Computer Hope Guy

Abonează-te la canalul nostru de WhatsApp, pentru a primi materialul zilei din Panorama, direct pe telefon. Click aici


 

Pentru al doilea an consecutiv, un articol interactiv publicat de Panorama.ro este premiat în cadrul Indigo Design Award, în categoria „Infografice și Design Grafic”. „Atlasul liderilor. De la educație, gen și generație, cum arată profilul fiecărui șef de stat din lume”, realizat de Edit Gyenge, a luat argintul la ediția din acest an.

În 2023, un alt material interactiv semnat de Edit Gyenge, „Frica de eșec în antreprenoriatul din România și de ce femeile se tem mai mult decât bărbații”, lua aurul la aceeași competiție.

Despre competiție

Indigo Design Award e o competiție internațională, care reunește agenții de creație și freelanceri de pe toate continentele. Competiția premiază cele mai bune concepte de design grafic, branding design, jocuri, UX (felul în care interacționezi cu un produs online) și UI (felul în care arată un produs online). Juriul este format în fiecare an din nume grele ale industriei și designeri din companii precum IBM sau Google.

Ceremonia de premiere va avea loc pe 25 mai, la Atena, în Grecia.

Lista tuturor câștigătorilor e aici.

Despre articolul premiat

„Atlasul liderilor” este un inventar al tuturor liderilor politici globali, făcut înainte de startul mega-anului electoral 2024. Materialul compune un profil al tuturor președinților în exercițiu la momentul publicării (aprilie 2023), în încercarea de a vedea anumite tipare în materie de educație, generație și gen. Rezultatul: o călătorie în jurul lumii, prin intermediul CV-urilor celor care o conduc.

Articolul se află aici, în limba română, și aici, în limba engleză.

Specialistă în analiza și reprezentarea vizuală a datelor, Edit Gyenge are peste 15 ani de experiență în jurnalism și comunicare. Materialele ei transformă cercetările, rapoartele și seturile mari de date în povesti vizuale, interactive și pe înțelesul tuturor. Materialele ei din Panorama au luat premii și nominalizări la marile competiții de profil din străinătate, inclusiv o nominalizare la European Press Prize, cel mai prestigios concurs de jurnalism din Europa.


Ca să fii mereu la curent cu ce publicăm, urmărește-ne și pe Facebook.Urmărește subiectul
Abonează-te
Anunță-mă la
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile

Abonează-te, ca să nu uiți de noi!

Îți dăm un semn pe e-mail, când publicăm ceva nou. Promitem să nu te sâcâim mai des de o dată pe zi.

    3
    0
    Ai un comentariu? Participă la conversație!x